Norwegian Cruise Line erstatter sin iConcierge telefon app med et neste generasjons program kalt Cruise Norwegian, som tilbyr en rekke funksjoner som kan brukes fra tidspunktet for bestilling gjennom landingsdag.

Selv om Cruise Norwegian tilbyr samme funksjonalitet som iConcierge gjorde, fortsetter den å tilby forskning og booking muligheter før cruise, og eliminere noe av ventetiden på ombordstigningsdagen for mobile e-docs. (iConcierge lansert i 2014 og jobbet bare mens kryssere var ombord på skipet.)

“Uansett om de er 60 dager fra seiledagen eller midt i cruise, kommer Cruise Norwegian app til å bli sømløs når som helst – tilgang til et myriade av tilbud, tjenester og aktiviteter rett inn i håndflatene til våre gjester”, sa Andy Stuart, president og administrerende direktør i Norwegian Cruise Line.

Cruise Norwegian app gjør det mulig for cruisere å forhåndsvise og bestille shoreutflukter, lage serverings- og underholdningsreservasjoner, og kjøpe matpakker, drikkevarer og spesielle anledninger, før de noensinne setter foten på cruiseskipet. På embarkeringsdagen kan cruisere gå papirløs via en mobil online innsjekkingsprosess.

Appen hjelper til og med at kryssere kommer til cruiseskipet ved å gi veibeskrivelse til havnen.

Når den er om bord, kobler Cruise Norwegian app gratis til skipets Wi-Fi, og hjelper kryssere med å holde seg oppdatert om hva som skjer på skipet. Og de som ikke allerede gjorde reservasjoner for show, middag eller utflukter før de kom på skipet, kan gjøre det en gang om bord.

Som det var tilgjengelig med iConcierge, kan venner og familie forbli tilkoblet ombord ved hjelp av kommunikasjonsfunksjonaliteten som muliggjør ubegrenset ombordsamtaler og meldinger for engangsavgift på $ 9,95 (per enhet). Nytt er imidlertid muligheten til å dele bilder med alle i sitt parti gjennom gruppemeldingsdelen av appen. Også nye, de som ønsker å ringe hjem, kan gjøre det gjennom Cruise Norwegian for et gebyr på 0,79 dollar per minutt for utgående samtaler til nesten alle land i verden.

Cruise Norwegian kan også brukes til å spore og gjennomgå ombordkjøp, samt å se opp ombordstigningsinformasjon, inkludert innvandring og Easy Walk-Off-detaljer.

De som ser frem til sitt neste cruise kan se informasjon om norsk Cruise Next-program og se gjennom deres latitudes Belønninger poeng for å finne ut hvilke fordeler de er berettiget til.

Cruise Norwegian app er for tiden tilgjengelig for seilinger ombord på Norwegian Sky. Det vil også være tilgjengelig ombord på Norsk Bliss når den lanseres våren 2018. Appen vil være tilgjengelig flåten i slutten av 2018.